dagen innan

Hallå hejsan!

Bestämde mig för att åka med pojken till ridhuset och träna inför Knockout-dressyren imorgon!
Lite sisådär med att lasta och åka iväg själv, det är tur att han är så himla snäll!


bild från i vintras :)

När jag kom hem och lämnat av Camaro så åkte jag till Svenska Foder i Lunnarp för att hälsa på pappa, blev sponsrad med ett Hippo-schabrak och Hippo-jacka som jag ska ha när jag tävlar :) nice!
Efter det städade jag lägenheten och bestämde mig för att sätta ihopa byrån vi köpte på Ikea igår, slutade med att jag tog sönder hela skiten, så nu ligger allt under press med Karlssons klister! haha, ska inte ge mig på sånt mer!

Nu ska älsklingen bjuda på middag, sen blir det nästan sängdags med tanke på att jag ska upp halv 5 för att jobba imorgonbitti!

Puss och hej, leverpastej!

Moneypenny


Duktig hest!

see ya later!

Nu åker jag och Alfred till stora staden malmö, till det stora Ikea, sen till arken för att handla lite smått och gott till akvariet :)


ratatata

tjena hejsan!

Malin och Camaro var superduktiga i allsvenskan idag, gjorde 2 felfria rundor i 1 m!



Kom hem vid 2 inatt, var som sagt på födelsesagsfest för Sophie i malmö, käkade på Big Bowl, för att sedan bowla lite, sen gick vi ut på ngt uteställe vid Folkets park!
Alfred satt uppe och väntade på mig, snäll som han är!

I förmiddags kom mamma och mormor och hälsade på mig i lägenheten, Alfred hade åkt hem till sin pappa för att uträtta lite ärende! Åkte till jobbet vid 1 och jobbade i ca 4 timmar!

Nu sitter vi här och kollar på I am legend, med "alternativt slut", hoppas han inte dör i slutet då, haha!

Nu ska jag sätta på mig min rosa fluffiga morgonrock och mysa med älskling i soffan!



Födelsedagsfest med jobbet!


tjoho, nu blir det jobb!

Planning

Nu sitter Alfred och jag i soffan och kollar på en urkass film! Alfreds operation gick bra, så det är nice, efter jag hämtade honom på sjukhuset åkte vi till McDonalds, han beställde Megamenyn, som består av 2 st BigMac och plusmeny på det!!! Hungrig eller vad?

Men när jag hade lämnat honom på sjukan åkte jag hem, så kom Malin med baguetter från Bullen&Bönan, sen klippte vi Lammet, han var ganska hårig, men nu är han len och fin som en barnrumpa ;)
Efter det red vi ut, Malin på Camaro och jag på MP, skoja min doja hon var pigg! haha

Imorrn ska jag upp 05.30 börjar halv 7 på macken! Sen på kvällen ska vi ut med Sophie, ska bli mkt trevligt fast jag ska agera chaufför till Malmö, inte min favoritplikt i världen, men man får ställa upp för laget!

Har precis anmält till hopptävling till nästa lördag, 90 cm i Ljunits så ska Malin starta 1m!  Dagen innan ska jag vara med i Knockout-laget, hård tävlingshelg!


Foto: Freja Lindskog

Operation!

Om ca en timme ska jag skjutsa in Alfred till sjukhuset i Ystad, han ska genomgå sin första operation, stackaren.
Efter jag har lämnat honom ska jag åka hem, så kommer Malin, så ska vi rida ut!

Vi får hålla tummarna för Alfie!


boktips!


Denna köpte jag till Tunisienresan och sträckläste den på ca 1 dag! Nu är jag inte så dömande när jag läser böcker utan tycker det mesta är bra! och denna är en av dom som jag helt klart gillar! Jag är fortfarande insnöad på det här med det övernaturliga sedan "Twilight", (som inga böcker klår enligt mig) höhö Team Edward :P gud vilken nörd jag är, men denna boken är iaf i den stilen! Nästa bok "Crescendo" kommer ut den 30 september, så det är bevakning på cdon.com nu !
Jag läser också True Blood och är på Defenetily dead, fråga mig inte om hur många böcker där är i "Sookie Stackhouse serien" dom är lättsmälta och en sån där vid sidan om bok! Jag är en sån riktig läslus, och dumma mig som inte går till biblioteket utan jag köper alla böcker, blir dyrt, men det är så kul att ha!

trött dag!

Hej hej hallå, började min dag klockan 03.30 (!!!!) då kunde jag inte sova längre, en timme senare ringde klockan, halv 5, åkte till jobbet och öppnade macken vid kvart över fem!
Jobbade till halv 3 för att sedan åka till Ystad för att möta upp Annie! Mys som vanligt!
Agge kom när vi satt på Snuggles (fika idag igen, fan jag blir både pank och tjock).
Älskade Bollerupsmänniskor <3

Just det, när jag jobbade på macken ringer posten "hej, kan du börja 7 imorgon?" -öööhhhm, har inte jag slutat hos er? haha, nej skämt å sido, jag uppskattar att dom ringer, men dela ut reklam är jobbigt som tusan! Ska i alla fall jobba till 10 ca, sen ska jag hem och fixa Lammet, sen blir det hoppträning! Sen blir det nog att åka tillbaka till påsten!

På fredag ska Alfred opereras för ljumskbråck, sen är han sjukskriven i 3 veckor, och vet ni vad, det är precis 3 veckor till jag börjar jobba "på riktigt", lite extrasemester för oss två!

förresten! Läs Nellas inlägg om SD! sjukt bra skrivet! http://hysteri.blogg.se 


Malin och Camaro tränar för Christoffer i Grevlunda vintern -08

Höst

Idag har jag och Mia spenderat halva dagen (nästan) på Bullen och Bönan med en grillad baguette och lite smått och gott, alltid kul med skitsnack och minnen. Gamla som nya! Finns alltid så mycket att prata om!
Åkte sedan för att kolla på en lägenhet till Mia, skitfin var den! en etta , vädigt välplanerad får man väl säga! Så efter det for vi ner till Österlenhem för att skriva in! Hoppas på det bästa nu! Så det kan bli PARTYPARTY!

Idag lyckades jag göra min egna header också, för första gången i mitt liv! haha, vet inte om jag ska ha kvar den, slängde ihopa den lite snabbt! Vad tycker ni?

Nu ska jag ut och rida! Camaro ska som sagt bara konditionstränas, ut och trava några kilometer, sen blir det cantring runt stubbåkern, får se hur mycket han pallar, imorgon blir det lugnare tempo för att på torsdag kommer Malin och hopptränar!
Money ska med ridas idag, mest i ett lugnt tempo, mjukgörande jogging, inte speciellt hårt, hon hade en jobbig vecka förra veckan, så nu är det mest avkopplingsarbete några dagar!

Imorgon kommer Annie och hälsar på från Öland! Ska bli jätteskoj att träffas, det händer väl inte allt för ofta om man säger så!

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv och byta om till ridkläder och ge mig ut i blåsten!


Christine på MP (Moneys förra ägare) och jag på Camaro!


i just love it!


<3


Hoppa

Litet klipp från i maj, hoppträning för Christer Ewesson!

amen hallå bloggen!

Finns du kvar?
haha, jag har verkligen lagt detta på hyllan hela sommaren eftersom jag har jobbar som ett litet svin, men nu jäklar är jag ledig och orkar skriva lite igen!
Mycket har hänt i sommar, eller nej, egentligen inte, cyklat ut en massa tråkig post!

Skitsamma vad som hänt i sommar, jag och Alfie har vart i Tunisien! sjukligt nice!



Varmt och skönt och välbehövligt rent ut sagt!

Igår var det dressyrtävling med Moneypenny, vår första! Målet med tävlingen var att hon skulle hålla sig på mattan, inte rusa ifrån mig och gå med en jämn takt och jämnt tempo! Jag var i valet och kvalet om jag skulle starta LA, men jag kom fram till att jag inte kunde programmet och efteranmälde sådär 2 dagar innan tävlingen, så jag valde att starta dom programmen jag redan kunde, LC:2 och LB:1.
Målet klarade vi med råge, hon var jätteduktig, lugn och fin och harmonisk. Slutade 7:a i LC av 21 och 17 plats av 32 i LB:n. Så nöjd är jag allt!
Till råge på allt så har jag blivit tillfrågad att starta Camaro i allsvenskan div 2 i hoppning, "fanken också" tänkte jag när jag redan har sagt ja till jobb! Så jag ringde Mulin Fulin, så hon ska starta honom på söndag!


Lille plutten

Nu ska jag vara en bra flickvän och städa lägenheten!

Över och ut!

RSS 2.0