hey hoe

lets go!

fy fanken vad trött jag är!
nu orkar jag inte mer. jag är död.
over and out

Falsterbo!

Tjena hejsan!

Innan jag glömmer
Saida: Jag sa inte att jag inte tycker han e snygg, för det är han, lätt! men jag är TEAM E ;) bara så du vet! haha, ska vi starta bloggkrig nu? lägga upp fula bilder på varandra å så? hahaha, fan vad underhållande det hade vart!

Idag har jag inte gjort någonting nyttigt alls, bara ätit godis, kollat på Inglorious Basterds, solat halva kroppen (eftersom den andra halvan är bränd) och slingat håret hos Johanna! Nice, ska ta lite i taget, men det är lite ljusare nu!

Imorse blev jag väckt av ett samtal! Det var Sanna (Sören) :D vi har inte setts sedan vi var i Florida för över ett år sedan, hon ringde och meddelade att hon är i Falsterbo i dagarna, sådär helt spontant, så vi ska ses imorrn! skitskoj! sen ringde jag my darling Nella, som jag saknar! bajs på dig att du är i Rumänien!

Nu kommer strax min sambo in, och har jobbat mellan 0600-2300 varje dag! stackaren! Men imorrn är han ledig! ska kolla hästar med sin älskade flickvän! woho!


Tack och goodbye!

Halo!

Idag har egentligen varit en slapp dag, men jag är ändå otroligt trött, tror att Olivia sög musten ur mig! Hon och jag hade en halvdag med Bo Ohlsson, Bullen och Bönan och slutligen "Den lilla sjöjungfrun" (stavas det så)?
Sedan kom Anette och besökte mig och Camaro! Vi skulle egentligen rida en sväng med pojken har lite fång, så det fick bli en klapp på halsen! men det var mys!
Så kul med Anette, för hon är nästan nerdigare än vad jag är när det kommer til Twilight! haha, men det är skoj!

Alltså, jag är seriöst så bränd att det smärtar ända in i benmärgen, är det så himla bra egentligen? Det gör [buys]-ont! Känner mig som en halvförlamad tant! och så ska det blir fint väder imorgon! får bli skuggan med en god bok!
På kvällen blir det i alla fall att besöka Johanna, min privata frisörska ;) ska blonda mig lite till e tanken, jag kanske ska satsa på platina? det hade jag nog passat i! (läs ;sarkasm) HAH! jag blond? Vilket skämt!
Nejmen ärligt, lite guldblonda slingor till tror jag :)

Har inga roliga bilder att lägga upp, tycker själv det är tråkigt med bloggar utan bilder och videor, så får väl ta tag i mitt liv och använda min dyra och helt onödiga systemkamera (onödig om man inte använder den)!

(hon med den dyra systemkameran som inte används)

beach 2010

haha säger jag bara! sånt orkar jag inte med! jag kör på den utslitna D&G-kopiebikinin från turkiet! träna? det orkar jag inte! haha, har inte sån panik som många andra som slutar äta och börjar träna långt innan våren har satt sig i knopp för att sen köpa typ 5 olika snygga bikinis!

nej, idag blir det beachen med Agge! fett med nice!

och ikväll ska jag och Berg inta Tomelillas VIP-stolar för att avnjuta Eclipse för andra gången! hehe

och det bästa av allt, JAG HAR SEMESTER!!!!! (love)

Nä, nu ska jag dricka coca!

Roger and out! (säger dom det i filmer)?!

...


Så var den mannen som drack i smyg.
Han ville bli hemlighetsfull...

höhö


Shaka den för Sean Banan...

skaka rumpa, skaka rumpa!
asså, den sätter sig på skallen!

Längesen jag bloggade, (bara för dig Anna) ;)

I förrgår var jag och Matilda och kollade på midnattsvisningen av ECLIPSE! mjau! i die!
Filmen i sig var jättebra, blev glad att Melissa Rosenberg äntligen lyssnat på fansen och följa boken lite mer!
Alla var snygga och äntligen fick Jasper lite plats i filmen, love the southern accent!

På vägen hem blev jag stoppad av polisen! Gulp! Ända från ystad hade en bil legat mig i rumpan, verkligen jättenära! När jag kom till tomelilla tändes blåljusen! HJÄLP typ! Hade ju kört lite för fort!
Dom sa dock inget om det tack och lov, konstaterade däremot att jag körde med en avställd bil! WHAT?!
Köpte den i söndags, så antagligen hade inte papperna kommit in till transportsyrelsen eller liknande!
Glad blev jag som inte fick böter! snel polis!


haha, mamma lyckas alltid fånga de där "perfekta" bilderna när frambenet är i marken! har en hel bildserie med sådana, inte en enda av dom där fina "right moment" galoppbilderna som man vill ha!

RSS 2.0