Godnatt...

... önskar Camaro



haha, jag dör...

Thank god its FRIDAY!

Neeejtack, min ´ummer ´ar diabetes ! orka...
idag har dagen bjudit på en duktig Money som gjorde vad man bad henne om, enkla byten på rakt spår, öppna, sluta, piruetter!
Camaro bjöd med på piruetter, men inte fullt så graciösa! han försöker i alla fall!

Åkte och jobbade, snabbt och lätt i 3½ timmer, åkte sedan och hämtade min sötnos Matilda, åkte till Simrishamn (Swin-rice-harbour for the english readers) ;) för att käka lite chinese, gick sedan en rask promenad ner mot vattnet och käkade en glass, sååå välbehövlig!

Kom hem för en stund sedan och städade lägenhetenm hoppas Alfie inte blir besviken när han kommer hem från fotbollsfesten, städa är nämligen det roligaste han vet! (ironi)

Söta Freja Lindskog (som fotade på Grevlundatävlingarna förra helgen) skickade precis lite bilder från vår start! Så gulligt av henne, annars kostar dom om man skulle beställa dom via Equipe!
Här kommer en (den bästa), hoppbilder kan se så himla roliga ut!



Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite, läste ut Shiver av Maggie Stiefvater imorse, väntar spänt på "Linger" som kommer ut i slutet av Juli! Ska ge min på "The short second life of Bree Tanner" nu! Har fått dille på att bara läsa på originalspråk, tycker att de svenska översättningarna blir så fåniga! Blä! Får ju hålla igång min engelska med något när jag inte har någon att prata english with!

Bye!


[hey-sann]

soffan är min vän! ohyeah!
stackars Alfred hade nässelfeber inatt, så vaknade mitt i natten av att han stod i duschen! haha
sen vaknade jag någon timme senare men väääärldens magont!
isch!
Åkte hem och red min pålle sen var det solstolen som gällde fram till jag började jobba!

Det hat hänt en massa i helgen, Antons student, hopptävling och kiss-konsert!


svart hår?


kväll

Hej!
Nu sitter jag i soffan! funderar på att gå och läsa, det är så himla mysigt i vårt sovrum, stor säng massa kuddar, varmt och mysigt nu när det är så dåligt väder!
Läser just nu "Shiver", av Maggie Stiefvater

Lite Twilihtkänsla över den! Men det är söt, har inte hunnit komma så långt!

På fredag är det student för min broder, så imorgon ska jag hjälpa min mor att laga en massa mat, sen ska jag åka med till Alfreds kusin Jakob som tar studenten! Mycket just nu! haha, men det är skoj! sen på lördag ska jag tävla! LOVE it! skulle aldrig kunna rida utan att tävla.


Jag och Mp till höger!

På tal om tvättmedel, my man är hemma och målar lite på sin bil, han ska ju köra studenter med sin Buick så den får vara fin till dess! naaw, han är så duktig!


Love <3

Självförtroende!

Hallå allihopa, everybody, jag sitter här och äter en stooor strut.. skämt åsido!

Ang förra inlägget så skrev jag en hel uppsats , men när jag la in länken så försvann möget, så jag gav upp!

Idag har jag vart ledig, så jag duschade....... hehe, nej men har typ inte sminkat mig på 100 år, så jag fixade till mig, satte i löshåret och lite smink på det, voila! vad snygg man blev helt plötsligt! Fan så mycket roligare!
Tänk vad lite ytliga saker kan få en att må bättre!

Åkte iaf och kollade på Matildas modevisning, mycket trevligt! och nu sitter jag och kollar på Ugly betty, säsong 1, har inte sett det sen jag och Pia var i Spanien på praktik! svettiga i min säng! hehe

Väntar på min lovely boyfriend som fortfarande jobbar! Putte då!


hehe, biatch!

Sol och twilightmaraton!



Längesen!

.. jag skrev blogg, typ 2 veckor sedan!
Gud ja, det har vart så mycket på senaste, tycker aldrig att jag kan få slappna av riktigt!
Alltid någon eller något som rycker och drar i mig, men jag får väl mest skylla mig själv eftersom jag får dåligt samvete så fort jag är ledig och inte gör någon nytta. Någon som känner igen sig?

I söndags tävlade jag, skulle egentligen ha med båda djuren, men Camaro den lille skiten har nog antagligen sparkat Monnipenny så hela vänster bakknä var jättesvullet. Vågade som sagt inte ta med henne, hade överdomaren sett knät hade jag nog blivit utesluten!






Så här slutade iaf årets första tävling! Är ganska nöjd, han var lugn och sansad! Jätteduktig helt enkelt! Dock väldigt trött i andra klassen!
Idag är det egentligen hoppträning för Christer, men den blev inställd, så jag hoppas det blir någon annan dag i veckan! Är 1 månad sen jag hoppade nu, men tanke på olyckan och allt det där!

hahah! Läste Nellas resdagbok igår och min idag, höll på att dö av garv! Speciellt våra dialoger med Piotr!

Piotr: Hey girls, can you iron? (stryka)
Emily: I dont know, why?
Piotr: Can you please do my shirt?
Nella: Oh my god Peter, you are 28 and cant do it yourself?
Piotr: I can show you how to do!

Okej, så vi skulle ställa oss och stryka hans skjorta när han vet hur man gör själv! HAH! Typiskt Piotr!
 Här kommer en bild på honom bara för det!
(Bilden har han tagit själv, han skulle fota mig och Nella när vi red, det slutade med 3 bilder på hästarna och 7 bilder på han själv, med NELLAS kamera) ! hehe



Det får avsluta dagens inlägg!

Över och ut, som Agens brukar säga (läs; skriva)

RSS 2.0